Företagsstädning Alingsås

Almqvist montage & fastighetsservice – företagsstädning Alingsås

Städfirman med bred kompetens

Varmt välkommen till Almqvist Städ & Fastighetsservice, vi erbjuder företagsstädning i Alingsås med omnejd. Vi är en städfirma med kompetent personal som alltid anpassar arbetet efter kundens önskemål.

Genom noggrannhet och effektivitet kan vi leverera kvalitativa resultat. Hos oss finns rätt redskap, produkter och verktyg för att utföra bra arbeten inom branschens olika delar. Med andra ord är det så mycket mer än företagsstädning som vi erbjuder. Då vi värnar om vår miljö använder vi oss av miljövänliga medel.

Kontakta oss redan i dag, vissa arbeten kan ge rutavdrag, läs mer här.

Städ- och fastighetsservice

Tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi erbjuda ett brett utbud av städtjänster, däribland hemstädning och flyttstädning. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även fastighetsservice och trädgårdstjänster. Alla våra tjänster är utformade för att tillgodose de specifika behov som du har. Läs mer om oss genom att klicka här.

Alltid nöjda kunder

I vårt arbete är vi dedikerade till att ge samtliga kunder en god service i kombination med kvalitativt arbete. Dessutom är vi lyhörda för dina önskemål och behov och anpassar arbetet efter dessa. På så sätt kan vi möta dina förväntningar. För att du ska känna dig trygg med att anlita oss erbjuder vi en 100% nöjdhetsgaranti på alla våra tjänster.

VÅRA TJÄNSTER

Glad påsk önskar vi er alla🐣 ...

Gå in på vår facebook sida för att vara med och tävla✨ ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Företagsstädning Alingsås

Almqvist städ & fastighetsservice

SÖLVATORP LASSAKULLEN, 447 91 Vårgårda
Företagsstädning Alingsås
0766-01 00 30