Stubbfräsning Alingsås

Almqvist montage & fastighetsservice – stubbfräsning Alingsås

En firma med bred kompetens

Varmt välkommen till Almqvist Städ & Fastighetsservice, vi erbjuder stubbfräsning i Alingsås med omnejd. Vi är en firma med kompetent personal som alltid anpassar arbetet efter kundens önskemål. Det är så mycket mer än stubbfräsning som vi erbjuder, som städning till exempel

Genom noggrannhet och effektivitet kan vi leverera kvalitativa resultat. Hos oss finns rätt redskap, produkter och verktyg för att utföra bra arbeten inom branschens olika delar.  Då vi värnar om vår miljö använder vi oss av miljövänliga medel när vi utför tjänster som städning.

Kontakta oss redan i dag, vissa arbeten kan ge rutavdrag, läs mer här.

Stubbfräsning Alingsås

Städ- och fastighetsservice

Tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi erbjuda ett brett utbud av städtjänster, däribland hemstädning och flyttstädning. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även fastighetsservice och trädgårdstjänster. Alla våra tjänster är utformade för att tillgodose de specifika behov som du har. Läs mer om oss genom att klicka här.

Alltid nöjda kunder

I vårt arbete är vi dedikerade till att ge samtliga kunder en god service i kombination med kvalitativt arbete. Dessutom är vi lyhörda för dina önskemål och behov och anpassar arbetet efter dessa. På så sätt kan vi möta dina förväntningar. För att du ska känna dig trygg med att anlita oss erbjuder vi en 100% nöjdhetsgaranti på alla våra tjänster.

VÅRA TJÄNSTER

Glad påsk önskar vi er alla🐣 ...

Gå in på vår facebook sida för att vara med och tävla✨ ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Stubbfräsning Alingsås

Almqvist städ & fastighetsservice

SÖLVATORP LASSAKULLEN, 447 91 Vårgårda
Stubbfräsning Alingsås
0766-01 00 30